Toinen koira jäniksenä

Koiraperheelle sopivan majoituksen löytyminen ei aina osu nappiin. Tänään jouduimme salakuljettamaan toisen koiran hotellihuoneeseen. Saa nähdä, selviämmekö yön yli jäämättä kiinni.Merenrantahotelli mainosti, että lemmikit ovat tervetulleita. Booking.com-haussa löytynyt edullinen kattohuoneisto vaikutti kaikin puolin sopivalta ja tein varauksen. Yllätys oli, että huoneisiin sallitaan vain yksi koira kerrallaan. Varausehdot olivat tiukat, joten päädyin valkoiseen valheeseen yhdestä koirasta. Täällä sitä nyt piilotellaan tassuttelijoita, pissatuskeikat on hoidettava yksi koira kerrallaan.

Kaikki pojat ovat olleet reissussa mukana perjantaista lähtien. Auto on ollut todella täynnä ääntä ja tavaraa. Harmillista, että sää on vähän kylmentynyt. Ihan sellaista aurinkolomaa ei pojille tullut kuin etukäteen kuvittelin. On ollut mukava viettää yhdessä rentoa lomaa, pelata korttia ja olla vain kukin omissa oloissaan.

Lähdin Seinäjoelta 33 päivää sitten, olen nyt ollut ulkomailla tasan kuukauden. Tänään iski toivottavasti tilapäinen reissuväsymys, olisi niin ihana purkaa kaikki tavarat autosta ja järjestää ne paikoilleen vuokraamani asuntoon. En enää jaksa innostua nähtävyyksistä, sillä kuukauden aikana on tullut nähtyä niin paljon, että sen sulatteluun menee varmasti loppuvuosi. Täällä näkyy myös se, että lomakausi on ohi. Moni ravintola on kiinni, hotelleissa on vähän väkeä ja ulkouima-altaat suljettuina.

Väsymyksen lisäksi mieli on ollut surullinen, sillä tänään tulee äitini kuolemasta kaksi vuotta. Onneksi rakas ystäväni kävi sytyttämässä kynttilän Kuortaneen hautausmaalle, johon samana vuonna syöpään kuolleet vanhempani on haudattu. Muistan, kuinka äitini viimeisinä elinviikkoinaan totesi minulle, että lähden ulkomaille. Vastasin, että en nyt lähiaikoina aio niin tehdä. Se oli silloin vasta kaukainen eläkepäivien haave – äiti taisi nähdä tulevat tapahtumat selkeämmin.


Huomenna on suuri päivä, sillä saavumme vihdoin Fuengirolaan. Edessä on enää 242 kilometriä ja noin 7000 kilometrin urakka on takana. Vielä en pääse asuntooni, sillä meillä on varattuna tälle viikolle hotelli Mijaksesta. Onneksi sieltä viestitettiin, että hotellin henkilökunta rakastaa koiria.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hanko on valmiina uuteen hittikesään

STRÖMFORSIN RUUKISSA TAOTAAN UUSIA MENESTYSTARINOITA

Guesthouse Little Tundra vie Lahdessa moniin maailmoihin